2 feb

Avond voor belangstellenden maandag 30 maart 2020

Velen hebben wel eens wat gehoord over vrijmetselarij. Alziend Oog
Maar wat weet u er werkelijk van?
Wat heeft zoveel mensen al die eeuwen geïnspireerd?  Wat is die kracht van rituelen en symbolen die ons vrijmetselaren helpen bij onze spirituele reis door het innerlijk om een “beter” mens te worden en de maatschappij beter te dienen? Veel zin en onzin kunt u op het internet vinden. Maar waar ligt de scheidslijn?

 

Maandagavond, 30 maart 2020 om 19.30 uur, bent u van harte welkom en zullen diverse sprekers u in onze Tempel meenemen in wat ons zo boeit.
Maar niet alles is in woorden te vatten. Zeker niet als het om de kracht van de vrijmetselarij gaat. Daarom zullen wij u – zoals vele belangstellenden dat inmiddels van ons gewend zijn – ook meenemen in de sfeer die voor ons zo specifiek en waardevol is.

Behalve een uitleg over de inrichting en symboliek van de Tempel, staan op het programma een lezing van een vrijmetselaar. Tot slot kunt u vragen stellen en van gedachten wisselen met de aanwezige vrijmetselaren.

Het complete programma is als volgt:

19:30 Ontvangst met koffie
20:00 Uitleg symboliek van de Tempel
20:20 Lezing: waarom ik vrijmetselaar ben
20:40 Pauze
21:00 Lezing: volgt
21:20 Vragen (over de lezingen en “Wat u altijd al had willen weten” )
21:45 Naborrel

Zoals u ziet biedt het programma vol op de gelegenheid tot vragen, gedachtewisseling en kennismaking tijdens het plenaire gebeuren en individueel met een van de broeders tijdens de pauze of naborrel.

Ik verheug mij op uw komst. Uw partner is natuurlijk ook van harte welkom.
U kunt zich voor deze avond aanmelden door een e-mail te sturen aan voorlichter@loge-lunionfrederic.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier (klik dan hier).

Voor een routebeschrijving naar het Haags Logegebouw, klik hier.

Voor meer informatie over de samenwerkende Haagse Loges in de Regio Den Haag kunt u een bezoek brengen aan: www.vrijmetselarijdenhaag.nl

Wilt u al eerder informeel kennismaken met ons, dan kunt u eveneens via genoemd e-mailadres contact opnemen.

Voorzittend Meester
Loge L’Union Frédéric

Maan - Zon - Ruwe Steen